Myška piští kýho výra,
já mám ráda netopýra,
krásné máme spolu děti,
na pole teď právě letí,
Ráno zrní, večer mušku,
sehnat jídlo nedá fušku,
proto rostou jako z vody,
rodičům vždy do pohody.
Na děti jsme velmi hrdí,
tohle kocour zlostně tvrdí,
dobře jeho finty znají,
vždycky před ním odlétají.
To se Ti opět povedlo .-)
..ST..
09.07.2021 22:42:07 | Jaruška