Filmy
Jsem fanda filmů, mám je rád velice.
Copak jsem viděl za poslední měsíce?
O narcisech z ňáký pošty – „Pošťák vždycky voní dvakrát“.
„Válka loků“ – o chlápkovi, co si v prohibici nakrad,
„Božský ruce“ – mapující herce pornosvěta,
a pak jeden historický – „Nesmrtelná ETA“.
O životě taxíkářů – „Jáchyme, hoď ho do Tróje“,
„Vatar“ – boháč ze Slovenska hájí svoje postoje,
horor na motivy „Ptáků“ (i když ten mám raději),
to se jmenovalo „Obří holubi se vracejí“,
o životě kanibala – „Jak se udí princezny“,
„Šestý sysl“ – o hlodavcích, kreslený a líbezný,
„Bořek tavitel“ je horor, co se s tím moc nepáře,
„Dokonalý tik“ zas příběh vesnického očaře.
O soužití lva a vrány povypráví nám „Lví krá“,
„Údolí čel“ – o hospodském, co ho osud nezviklá,
musím běžet, i když seznam řek jsem vám jen zpola,
neboť v telce právě běží film „Obecná kola“.
Přečteno 190x
Tipy 18
Poslední tipující: gallatea, Pamína, Jenda P., blues, mkinka, šerý, Psavec, cestadolesa, Marten, Pittoresque, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)