Anotace: Přidávám čtyry limericky a tentokrát jsem zamířil do Afriky. Snad se vám budou líbit a inspirují k dalším pokračování.
Na hranici Lybie
slon slonici kly bije.
Že byl tuze vzteklý,
kly změkly, vytekly.
Na hranici Lybije.
21.08.2021 01:19:55 | Špáďa
Jeden chlapík z Namibie
ze dřeva si zrobil kyje
jeho děti těmi kyji
navzájem se bijí
děti chlapíka z Namibie
11.08.2021 21:15:10 | Osamělý básník
ale čtyří nedám :))
Kápo přes déšť státu Mali
přijal kroupu sálává-li
divil se co sloupů taje
když z nich letí vodní báje
dodnes váhá vláha má-li
27.07.2021 00:17:10 | J's ..
Novinářka z Mosambiku
chtěla mě jen že jsem v Býku
měla mastnou pusu
kachna našla husu
s ní jsem pekl pro afriku
26.07.2021 18:31:17 | J's ..