Otec Číňan
Otec Číňan si svou hlavu
trochu marně láme,
jaké jméno svojí dceři,
moje ženo dáme?
Vzal plechovku coca coly,
ze schodů ji pink,
sláva naše nová dcera,
bude Beng Klonk Kling.
Přečteno 172x
Tipy 9
Poslední tipující: Pamína, Pettie, Dreamy, mkinka, Frr, paradoxy
Komentáře (2)
Komentujících (2)