Dívám se a uznale pokyvuji hlavou, jak jsi s posledním veršem poskládal a z básně vyvrávoral. Ale jen maličkost a člověk si někdy uvědomí, jak je někdy skladba a rytmus veršů zapeklitý.
Pěkný a bavíš mě*
11.08.2021 14:56:30 | šerý
Vzdy se snazim o shodny rytmus a negramaticky rymy. Nevim, jestli to vubec nekfo ocenibto poskladat do tech par radku jeste s nejakou trochu vtipnou pointou.Moc dekuju za koment. Dalsi v pondeli.
11.08.2021 21:56:39 | praetorian