Běžná hra DBD

Běžná hra DBD

Když uslyšel jsem zvuk motorové pily,
věděl jsem, to je Hillbilly.
To je celkem v pohodě záporák,
má ksicht, jak kdyby ho přejel bavorák.

A tak utíkal jsem těmi temnými uličkami,
začali jsme sotva před pár minutami,
a už měli jsme dva generátory,
jsme normálně godgamerů symboly.

Potkal jsem na zemi ležet totem,
někdo za něj zaplatil životem.
Bohužel už mě hnusák bere na hák,
Já mu ještě vytřu zrak.

Ale někdo mě však zachránil,
sám sebe přitom bohužel ranil.
Zachránce šel potom tak kde jsem já se věšel,
narozdíl ode mě jeho čas nadešel.

Hillbilly si mě bohužel všimnul,
tak jsem si v lockeru zdřímnul.
Byl jsem teď již poslední naživu,
Zatím vyhýbám se jeho hnusnýmu kladivu.

Utíkám tak stále jak debílek,
já ale uteču do pár chvilek.
Našel jsem otevřený hatch v zemi,
tak říkám si "prdel polibte mi."

Autor Spooker, 14.08.2021
Přečteno 169x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, paradoxy, Isla, Básník Karel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Má to všechno :) začátek, zápletku, vyvrcholení a navíc štastný konec.

14.08.2021 07:16:16 | Isla

líbí

vyloženě epická báseň

14.08.2021 12:41:54 | Spooker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel