svědomí reguluje živočicha v nás
když jeho hlas libovůle
volá po plnosti života
a pátek mě tahá za rukáv
mává rukama
chce abych šel ven
aspoň na jedno
vlk prý se nažere
a koza zůstane celá
Dopřej vlkovi co si žádá..
lepší než když tě bolí záda:)).
29.08.2021 07:19:01 | jenommarie
...když nevíš, tak jdi na jedno...psst,taky jsem byl...;-) ono se to už samo nějak, s tím pátkem a vůbec, vyvrbí...
21.08.2021 15:21:33 | Marten
Hlad je převlečená žízeň,
když koza má hlad
A dál Vám přeji přízeň.
20.08.2021 20:03:53 | Fialový metal