Anotace: Kudy ven z černé díry ...
Zjev odporně zvláštní
Bez citu a vášní
"BÍLÝ SNÍLEK"
Z černé díry
Protiklad vnitřního vnímání
Nezaťukal ani nezaujal
Zjev bez stínu
Štěstí se skrylo i v jeho oboustranných patách
Bez očí ... bez úsměvů
Jev velice zvláštní
Bez certifikátu iso
Zjev nepopiratelný
Nepopsatelný
Zvláštní
JE
TO
JEN
SNÍLEK
V TVÉ TVÁŘI NA POLŠTÁŘI
BÍLE ZÁŘÍ
Otevři oči
Budík zvoní
Hranatá kulička se pryč valí
Sníme a nechápeme
"JIŽ DÁVNO NEJSME MLADÍ ?"
Krásní ... zdraví ... šťastní
(SNÍME)
NĚKDY
AŽ
MOC
Mimochodem ... "MIMOŇ" do černé díry
NIKDY nevstoupí, protože se z ní šíjí
všechny špatné pokrývky svědomí i nálad.
11.09.2021 09:35:08 | Fialový metal
Mimochodem..."MIMOŇ" je prostě "MIMOŇ"
Ten bude mít ušité špatné pokrývky svědomí i nálad z každé barvy díry ...
Jediné co ho může zachránit...že nebude MINO...
11.09.2021 20:18:45 | Alice Ptáčková
:-) :-) :-)
MINO-KUL nebo MINO-ŠUK
MINO-PRD ev. MINO-VRZ
MINO-JEB či MINO-SER
ATD...
12.09.2021 01:45:56 | Fialový metal