3x rozdíl muž a žena
Žena má poslední slovo vždycky.
Ač vám to přijde nelogický,
muž když se v hovoru vrátí zpátky,
je to jen začátek nové hádky.
***
Rozdíly ženy a muži jsou k nevíře.
Seznámím vás s jedním.
Po jídle ženy vždy umyjí talíře,
no a muži před ním.
***
Některé rozdíly jsou vážně nepěkné,
Proč ženy nemůžou požádat o paži?
Když žena před mužem s žádostí poklekne,
chlapi se obvykle na to šup obnaží.
Přečteno 208x
Tipy 20
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Akrij8, kudlankaW, Iva Husárková, šerý, Lexi, Lighter, Psavec, Frr, blues, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)