Když zírám na Pamelu,
no to jsou, přímo mokré, sny!:)
01.10.2021 09:11:57 | Sonnador
Tolik po..kuš..ení na pláži.
Snad ve vodě jsi
jak ta ryba
tam neměla by
STát se chyba
Pomalu vlna po vlně
ti nějakou rybku nažene.
:))
Ahoj Koalo..ráda tě po delší době čtu.
Pěkný den TI přejuu;)
01.10.2021 08:43:32 | jenommarie