A kapitán Jack Sparrow by jistě dodal:
No asi nic... Již se v hostinci ožral.
Mohu-li ale já něco říct,
těším se, že takových básní bude víc:D
A ty komentáře je taky radost číst XD
01.12.2021 23:56:28 | Iliean06
Chlape jeden střapatej
zřejmě budeš bohatej.
Výroky o mořských pannách
lichtivě neznějí.
To bytosti pohádkové zřejmě slyšet nechtějí.
To že v moři, ve svém hoři
BEZ UMYTÍ námořníky prznějí...
Se zlou můžeš potázat se
o peníze přijít zas
pohana, ta bolí více
než skřípnutý ischias.
Na výroky milý brachu
dobrý pozor raděj dej!
Ať pro : Na cti uthání
Sirény tě nesouděj ;)
02.10.2021 20:03:32 | Malá mořská víla
:-))) ST
Mě Siréna (u NÁS v práci) JEDINÁ stačí !
A sprchu s brunetkou MÁM radši ...
02.10.2021 14:35:28 | Fialový metal
Nejsou všechny holky stejné,
některé jsou citům věrné,
jedno jim je, kdo má víc,
chtějí prince z Nemanic:)
02.10.2021 14:27:14 | Dreamy