Nemám nic proti řidičkám, ale dnes dají řidičák každému, kdo ještě neumí jezdit ani na kole, protože u nás v Amerikánsku je auto pro sotva odrostlé každé dítě nutností...Čekám, že brzy přijdou i u nás s řidičákem na zkoušku od 14 let jako je trend už nejen v USA.
04.10.2021 11:51:32 | Lighter