2x na baru
„Slečno, snad je to okaté,
do kolika že děláte?“
„Myslím, že už se mi to krátí,
zatím do třiašedesáti.“
***
„Slečno, když se tak usmíváte,
pozvu vás k sobě. Po desáté?“
„Ale, vy jeden lichotníku,
myslíte ňákou romantiku?
„Rande? No našli by se tací,
já mám však zubní ordinaci.“
Přečteno 204x
Tipy 19
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, Marten, blues, Ucitelskej, Psavec, Lighter, Frr, šerý, Fialový metal, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)