:-))
Já v TOM jasnou hlavu MÁM ...
Pro "větrník ručně vyrobený" ...
Ke kávě ... nyní pospíchám !
Držte se básníku !
VMF
10.10.2021 08:46:22 | Fialový metal
Aby bylo vyrovnáno,
já na levém vítam ráno.
Místo spánku, je to prosté,
točím se už nejmíň po sté.
Sportem prý je člověk mlád,
tak jdu do rána rotovat...:)))
10.10.2021 03:10:44 | Dreamy