:-)))
***
Pouze cituji bez úprav :
"Asi již NIKDY neřeknu ...
Jdi do pr.... !"
PROČ ASI ??
"Zatím si TOTIŽ říkám !"
"Já jediný ASI nevím ...
co se TAM děje !"
(Sbírka posledních postřehů VMF 2019)
16.10.2021 12:31:29 | Fialový metal