Zmijozel je divná kolej,
pařba jede v komnatě.
Pálej z rostlin, kytky drolej,
květy, listy, krom natě.
Je to vážně skvělá párty,
proudem pivo prý teče.
Hermiona v drinku má rty,
Ogg na hajzlu spí vkleče.
Brumbál, v rytmu rokenrolů,
trsá sólo se židlí.
Dobby leží bokem dolů,
neví ani, kde bydlí.
Harry jizvu v tvaru blesku
na hlavě měl odmala.
Čelem hlídá stolní desku,
z chlastu jizva srovnala.
Hagrid z vlasů už má dredy,
flašku vymlask popátý.
Střískán je i Weasley Fredy,
z hlavy, přes břich, po paty.
Takhle všichni seknou s nudou.
Že prej dělat chlastačky
místo famfrpálu budou.
Vždy se zlejou na sra...