Hustá je to realita a již mě zvedla od koryta :-))
Kouknu zda TO zhudebnit ??
Muzikál by další v trendu MOHL BÝT !
Psycho VOLBY
Psycho HRAD
Psycho i na chodníku (HO.NO jak cep-čepice)
A já v Bohnicích !
Můžu i pokračování pak psát !!
Koalo ... kamaráde ...
A za TO TĚ mám chuť někam ...
Myslím na PIVO pozvat a pokecat :-)
21.10.2021 11:00:06 | Fialový metal