Rozchod
„Slyšela jsem svatá dobroto,
rozešli jste se prý a co to?“
„Ty bys byla s někým, kdo chlastá,
hulí a ty byla až ta stá?“
„No tak s takovým bych nebyla,
ještě starat se o debila.
Takový pár rozchod nemine.“
„No tak vidíš a on taky ne.“
Přečteno 202x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Fialový metal, paradoxy
Komentáře (0)