Instrukce
„Věži, zde Airbus 320,
začínám rychle výšku ztrácet.“
„A co se stalo, řekněte mi,
proč jdete takhle náhle k zemi?“
„Asi to není dobrá zpráva,
zdá se, že systém vypadává.“
„Dobrá, přepněte na stav nouze,
červený knoflík – stisknout dlouze.“
„Stisknul jsem, ale žádná funkce,
co teď, dál čekám na instrukce.“
„Zde každá rada drahá, hochu,
funguje něco? Aspoň trochu?“
„Negativní a stále padá.
Zbývá vám ještě ňáká rada?“
„Opakuj po mně, ač to děsí:
otče náš, jenž jsi na nebesích…“
Přečteno 294x
Tipy 26
Poslední tipující: jenommarie, gallatea, Pittoresque, Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Dreamy, šerý, Lighter, paradoxy, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)