Zpovědnice
Opilec motá se příšeřím kostela,
když náhle spatří zpovědnici,
s výrazem, že vidí strážnýho anděla,
mlčky tam sedne na zadnici.
Kněz je hned zvědavý, cože má na duši,
pozornost jeho upoutává,
zlehýnka zakašle, na stěnu zabuší,
odpověď přišla zajímavá.
„Hej, kámo, neblbni, to není stodola,
zbytečně děláš pozdvižení,
i když se rozhlížím jak blázen dokola,
tak tady hajzlák taky není.“
Přečteno 161x
Tipy 16
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, blues, Fractura cordis aperta, Iva Husárková, šerý, Lighter, Psavec, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)