Hřeben
Jsem idiot a dobře mi tak.
Já vymyslel jsem jeden chyták,
tou její žvanivostí veden,
jsem manželce chtěl srazil hřeben.
„Hele, když jsi tak děsně chytrá,
vše víš již od božího jitra,
jak ve větě říct by se dalo,
co by mě těšilo i sralo.“
Úkol splnila dokonale.
Obdiv k té ženě světaznalé,
byť slzy smíchu neřinou se:
„Máš větší péro, než-li soused.“
Přečteno 157x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Psavec, blues, šerý, Jan Kacíř
Komentáře (2)
Komentujících (2)