Anděl
Byl dobrodruh. A cestovatel.
Na toulkách poznal hodně přátel,
jednou ho však, tak už to chodí,
zajali lidé domorodí.
Když zdálo se, že je to vážný,
náhle se zjevil anděl strážný,
a ten mu řek, jak čelit davu:
„Hned šamanovi rozbij hlavu!“
Neplýtval tedy geroj slovy,
vzal kámen a pak šamanovi,
tak jako David tenkrát v poli,
rozstříknul hlavu po okolí.
Anděl dál vedle něho stojí:
„Myslím, že teď seš kámo v loji,
aby ti oči nevypadly,
já anděl jsem. Ale ten padlý.“
Přečteno 204x
Tipy 13
Poslední tipující: Sonador, Lexi, Psavec, šerý, Fractura cordis aperta, Lighter, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)