Anotace: Trošku odlehčená.
Znal jsem jednoho kluka, byl napůl Arab.
Vyprávěl historku o tom, jak na Sahaře sežral dvě kila velbloudích hoven.
Bral opiáty.
"Na drogách je všechno možné" prohodil můj vnitřní monolog
a uvěřil jsem mu.
Trávili jsme spolu nějaký čas v blázinci
v té pohádce, továrně na naděje ...
Už si ani nerozumím se smažkama.
Změnili mě drogy a ...
Změnila mě léčba.
Jsme děti přehozené, překopané zanechané k adopci před dveřmi
chladného zmateného světa.
Alibismus se nevyplácí.