Výchova punkových dívek v Čechách
nejen s čírem na hlavě a v těžkých botách
vymetaly bary a nejšpinavější knajpy
kde usínaly na stolech přehulený i přechlastaný
A nasáklý pot až do kalhot
…..kouř špeků a pach hospod…..
Punk kdysi býval D.I.Y....Ale Nikolka to umí rozjet! :-)
08.12.2021 13:22:27 | Lighter
Je to dobrá šoumenka. Takhle surové texty od ženy se málokde v ČR vyskytují.
08.12.2021 15:15:17 | Krahujec
Teď, při druhým náslechu, dávám z deseti možných, celý tucet bodíků.
A to jsem zatvrzelý Ceppelínista, DýPárpliska,ZýZýTopista ale už ne NajtWišista, páč sklouzli s tou "Podlahou" ke kramářům a utíká jim pára.
Mušce pára jistě ještě nedošla, asi budu i Muchista.
Čímž dík za podstrčení punku di LITERU-ú-ú.
09.12.2021 12:11:14 | Lesan-2
Ano, někdy je fajn se odvázat hudbou a když je to navíc humorný a má to koule - dostane to posluchače do euforie.
12.12.2021 16:20:38 | Krahujec