Já nemám ještě chuť na mozeček z cvrčka ?
Již mi schází z plastu tenká brčka ?
Já nemám chuť na stehno ze sarančete !
Jen s TOU zdravou stravou ...
Začni asi jinde světe ! (Někam jděte.)
Tyčky plné proteinů z mravenečků ?
Za chutným jídlem dělá tečku .
Mám TEĎ zcela jiné chutě !
Mňau ... kotě ... večer ... zvu Tě :-)))
12.12.2021 15:20:07 | Fialový metal
U vietnamce se to celkem dá jednou za týden proč ne ale pořád to by mi moc nešlo a zrovna jsem mluvil s bratrem co žije v praze o drahém mase. Dělal si dnes kuře v remosce bylo št'avnate'
11.12.2021 20:19:36 | Fil
Neříkej mi File, že jsi to již jedl ?
Tolik malých ručiček a nožiček a hlavně i dušiček těch drobných tvorečků !
???
12.12.2021 15:36:49 | Fialový metal
Ať žijí proteiny, strava budoucnosti:-(
11.12.2021 20:11:15 | Vivien
Nechci být otec "Školastyk!"
Jsem ČERT ... KAČKO ?
Žádné sušené kobylky na Moravě nechci !
Hezký a kouzelný večer přeji.
PS:
Copak cukroví z živých tvorečků budeme jednou jíst !
12.12.2021 15:33:25 | Fialový metal