~~
Když ten můj byl malý kluk
že padal?
To mu bylo fuk,
odřené lokty a rozbitá kolena
ještě že hlava
zůstala chráněna.
Na kole ani přilba nechyběla
při pádu hlavu ochránila,
na klouzačce zas zimní beranice
proč jste se pak kluci
dali do pranice?
Facky kolem vás ty párkrát
jenom lítaly
proč jste je hoši
na svoje tváře chytali?
A včera,to jste paní viděla?
Být to ten můj
to bych se určitě styděla.
Ti starší pánové
opravdu,jako puberťáci
hádali se o tu blond krasavici.
Viděla jste…ona se na oba usmívala
halenku u krčku si rozpínala
a ti dva kohouti?
Málem pár facek si dali
potom si řekli,
kašleme na ni a ruku si podali.
Spolu pak seděli v hospodě „Na růžku“
a kromě černýho s pěnou
u porce tvarůžků.
Jenom si občas vzpomněli
na tu blond krasavici
a že mohl bejt velkej poprask
na té naší ulici.
~~~~~~~~~~