Zlozvyk
Mám slabost pro sladké. Zlozvyk to veliký.
Cukrárna. Výborně, koupím si dortíky.
Prodavač zdá se být velice ochoten,
no tak mu ukážu, že bych chtěl: „ten, ten, ten.“
Přinesl krabici, vyskládal třicet jich.
Vypadám hladově? Rychle mě přešel smích.
Pak mi to vysvětlil. Uříz jsem ostudu.
Už nikdy v Anglii do krámu nepudu.
Přečteno 184x
Tipy 12
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Lighter, šerý, Psavec, Sonador, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)