Na pultu barovém obrovská sklenice,
je plná bankovek. Lístek je u ní,
na něm tři úkoly, složité velice,
pohárek vybere, ten kdo je splní.
„Na ex půl litru tequily,
ne abyste jí vyblili.
Na dvorku pitbul Kazisvět,
bolí ho zub, s tím vrať se zpět.
Nad knajpou bydlí stařena,
sex s ní a tvá je odměna.“
Cizinec přečte si, pak vyzve barmana:
„hej kámo, neváhej, podej mi flajdu,“
k ústům ji přiloží - rázem je ztrestaná,
pak trochu zahuhňá: „čokla kde najdu?“
Koukám se na jeho mizící postavu,
slyším zvuk zápasu, pak táhlé vytí,
bojím se, že ho pes pokousal po právu
a chystat budeme hřbitovní kvítí.
Tu vpadne dovnitř tak jak hadr na tyči,
my takhle vypadat, na věčnost pudem,
potrhán, zválený, opile zakřičí:
„Kde je ta bába s tim bolavým zubem?!
Chtěl bych věřit, že se to stalo v Česku... a potom, že nemáme žádnýho supermana světové úrovně CZ!
12.01.2022 12:58:07 | šerý