V Kadawi al Ozla
rozčílili kozla.
Při kozím svozu
odvezli kozu.
Rozčílen byl do zla!
----------------------------------------------
Ludvík učil létat sysly,
avšak vždycky byl let svislý.
A také šimpanze,
jak řídit šinkasen.
Zvláštní případ choré mysli.
----------------------------------------------
Vidí bodrý sedlák selku
jak má na svém čele včelku.
Krumpáč ránu dělá,
včelka je však bdělá.
Hlava napůl, včelka vcelku.