Ne každý si rady cení.
Je málo pak platné klení.
Chci, ať se pletu:
Žel, zjistil v letu
- Padákem vždy ruksak není.
‐----------------------------------------------------
Zásuvka, šroubovák, Standa.
Přestává veškerá sranda.
Křičí (Snad vzteky?).
Černé má fleky,
tak jako dospělá panda.
‐----------------------------------------------------
Strom, co je obsypán plody,
slibuje šťavnaté hody.
Nekvete pšenka.
Větev moc tenká,
pád volný, žel ne do vody.