Opovrhl svojí slečnou
A bude nám přáno.
V posteli ráno.
Oheň kočovných národů.
V sobě ...
V této době ...
Zapálit !
Díky ... měl jsem dobrý pocit.
A chuť Ti říct.
Těším se na Tvé další kousky.
A poté HOU ...
Ať Ti skvěle ... skvělé verše jdou.
26.01.2022 12:24:53 | Fialový metal