To tedy je kalup
do lesa až z Kralup.
Vaří to v břiše
vůbec ne tiše.
Těžká cesta z Kralup.
----------------------------------------------------
V Sezimově Ústí
jdou dva muži tlustí.
Ve střevech křeče,
až jim pot teče.
Tak to zřejmě pustí...
----------------------------------------------------
Vzlykal, štkal, plakal až hýkal:
Loučil se se střevem výkal.
Na chodník vypad.
Klasický případ:
Turista po něm se smýkal.