Na Králově Poli
Jan hraje svou roli
velkého borce
překrásné Dorce,
co si říká Dolly.
----------------------------------------------------
V pěvecko-tanečním spolku
Emil měl poprvé holku.
Bylo to naposled.
Jiný vzal život sled.
S Kamilem snídává rolku.
----------------------------------------------------
Jan má dvě krásné milenky Magdy.
Vymýšlí rande kam a též na kdy
s každou zvlášť.
Nechce zášť.
Tak s Magdou v Ústí, s Magdou až v Akdy.