Kdo to je? Aha! Když vyšel z basy,
Nechal si Spejbl, pro lepší časy,
za peněz kupu,
co zbyly z lupu,
nastřelit dlouhý vlnitý vlasy.
----------------------------------------------------
Řekl si: "Co můžeš, urvi!".
Smolíček u velké průrvy
založil v tichu
dům plný smíchu.
Jezinky tam dělaj kurvy.
----------------------------------------------------
Princeznu, hvězdu má zlatou,
zasvětil lokaj za chatou.
Není již svatou,
City jí matou.
Lokaj ví, cílí za vatou...