Anotace: Modrá krev má své výsady a mnohé lidi láká. Občas je hodná obdivu, nebo také závisti. Já však jsem, v dnešní době, pro humor.
Moc líbí, hlavně ten prostředek, krásné .)
03.02.2022 17:12:50 | Constantine
Bezvadné, tento tvůj rytmus já neumím, ráda tě čtu, vždycky zatřepes na úsměv.
02.02.2022 18:40:10 | Vivien