To se myslím opravdu stalo jednomu ze Zeppelínů. Tuším, že ten chudák byl John Paul Jones...., ráno se probudil vedle chlapa....a vůbec si nepamatoval, zda NĚCO bylo.... Ale co tam dělá to "jí"..., já to pochopila, jako, že to byl chlap....a ona to snad Květuše ? Jsem zmatena....Jinak verše prima, dávám Ti tip.
04.02.2022 13:09:48 | Bordža
Dík za koment a tip. To jsou tři na sobě nezávislé mini, takže to byl skutečně chlap...
07.02.2022 13:16:21 | Koala