Každý víkend v Plzni
dědek dívky przní.
Roky dva zpátky
prznil i v pátky
chlípný dědek v Plzni.
----------------------------------------------------
Prostopášný kníže
cizí kněžnu líže
(Za to "plís sorry',
nechci tu spory.).
Víte kde (tam níže)...
----------------------------------------------------
V restauraci v Suché Lozi
Rozálie pěstí hrozí
Mírovi. Míra
upřeně zírá.
(Dokonalý čtyřky kozy...)