Trčela z bláta
chlupatá hnáta.
Jen tak sama.
Jinde tlama.
Někoho táta?
----------------------------------------------------
Na dřezu plocha.
Na ploše trocha
masa z ledna.
Bahno ze dna
a sádlo z hrocha.
----------------------------------------------------
Ve čtvrtém járu
pořídil káru.
Brzy.
Slzy
na místním áru.