Z učitelky s košatou hrudí
žák má pnutí v oblasti údí.
Tak bodne tu kozatku
kružítkem svým do zadku.
Odhad správný - zájem tím budí.
----------------------------------------------------
"Ozón a ne Ozzy má znak O tři,
Iljič Lennon? Tak snad Lenin, lotři!
Kdo z vás na katedru vyryl
že jsou Metoděj a Cyril
chlapů ze ZZ Top praví fotři?!?"
----------------------------------------------------
Nestárnoucí učitelka chemie
snad se vůbec během týdne nemyje.
Nejsem jejím pachem týrán
jenom, když tu smrdí síran.
Kolegové chtějí za to prémie.