Venčila svého pudla,
šel kolem borec Rudla.
Vzhůru tlak jede
dvěstě / sto šede,
stydlivá slečna zrudla.
----------------------------------------------------
Vzalo podsvinče
pinče do klinče.
Stará sviňa
řve na syna:
"Pusť ho! Dost lynče!"
----------------------------------------------------
Chytrý český fousek
má to busem kousek
do marketu.
Pro Markétu
jezdí pro pět housek.