Zpět dostal "DÉ PÉ HÁ". Za daně
cestoval do města Kadaně.
V KODANI - omyl -
rukami lomil.
Působil nepříliš nadaně.
----------------------------------------------------
Ve vlakovém kupé
jsou dvě slečny tupé.
Stojí. Proč to jen?
Vagón odpojen
na nádraží v Krupé.
----------------------------------------------------
Moře. Parník houpe se velmi.
Mnozí blejou s pokřikem šelmy.
Jsou však i tací,
co tiše zvrací
v slzách v očích s rudými bělmy.