Odboráři železniční plánovali stávku,
po diskuzi sestavili souhrn požadavků.
„Jak dlouho ta stávka bude?“
„Minimálně trojdenní,
jinak mysleli by všude,
že je to jen zpoždění.“
Houká vlak ...
Osobák ?
Kopec nevyjedu ...
Na co to svedu ?
Mastné máme koleje ...
Od vyjetého oleje !
Mastné máme jízdné taky ...
Ale nežijeme vůbec strachy .
Že ještě, někdo s námi jezdí ...
Žijeme si od zdi ke zdi.
Však z daní ...
Pracovitých dlaní !
Nám opět bude Hej.
18.02.2022 11:47:57 | Fialový metal
ČD - se říkalo "čekej dlouho", ale Arriva je překonala svejma hořícíma vlakama :) a zastaralou technikou a hrúzostrašnou úrovní zaměstnanců. No jo, stále zde vedou úplatky.
18.02.2022 08:04:57 | Krahujec