Usedavě plakal
jeden mladý šakal.
Na palici!
Šakalici
jiný šakal "fakal".
----------------------------------------------------
Máme tu spícího Douchu.
Sleduji na jeho rouchu
jak moušák mouše
snad záda kouše?
Nebo on (To snad ne!) mouchu.
----------------------------------------------------
Často v Budapešti
mrože Ruda kleští.
Přemroženi jsou,
takže s Denisou
kleští v Budapešti.