Anotace: Inspirováno včera mým mužem, snažícím se zkrátil laťky u plotu...:o)))
Tak to máš fakt dobrou fantazii :) S tebou se doma asi rodina nenudí... Kdepak, mít smysl pro humor je nutnou součástí života. U nás doma to taky platí :-D. MOcky pěkné..
23.03.2007 14:46:00 | Nikytu
Čte...a prý se mu i líbí. Jen se nesmí brát fantazie jako realita. Kdy píšu "inspirováno", znamená to, že tak 10% z básně je pravda.
19.03.2007 20:47:00 | Aglája
Protože ty laťky byly dvoumetrové a ční to tam jak výkřik hrůzy. A jelikož do něj hučím dva roky, ať to seřízne, tak si na protest včera vrazil pilu do palce...a tak mě inspiroval. Jinak...sťatý nebyl:o)))
19.03.2007 08:28:00 | Aglája
:-))) s tím sťatý to asi přeháníš ale v básni to pasuje do sebe...proč zkracujete?
19.03.2007 08:26:00 | Jarky