„Zdravím vás jménem OK Jet,
jak se vám pane líbí let?
Jsme v půlce cesty, máte hlad?
Chcete-li, můžu prostírat.“
„Vážím si vašich dotazů,
let, ten je zatím bez kazu.
Něco bych pojed tuze rád,
z čeho si můžu vybírat?“
„Aha, tak pán je cizinec.
Prozradit musím jednu věc,
jsme česká linka, démone,
výběr je jenom ANO – NE.“