Tak to mě nasrali. Zkurvený éšopy.
Koukej, co poslali přes půlku Evropy,
objednám z Francie parfém a kabelku,
tohle jsem zaplatil ze svého výdělku?
Prachy chtěj dopředu, koukej, co poslali.
Snad problém v překladu? Jsem z toho zoufalý,
chtěl jsem ti k výročí dát dárek převelký,
dívej, co přišlo nám místo tvý kabelky.
Že to mám poslat zpět? Já nevím ani jak!
Taky to poštovný. Za prut a naviják!
Nám zrovna! Jiným to posílaj bez chyby!
No nic, no, Boženo, tak já jdu na ryby.
Tak pokud si Božena přála trochu klidu, tak jí to vyšlo...umlčet kabelkou by trvalo dýl...:)))
05.03.2022 08:09:48 | Dreamy