Anotace: Upalují Morénu ?
*
***
Namazaní ale doma !
Za záclonkou ... sama i sám ... sebe schová.
Aby nikdo nevěděl.
Kolik už jich . . dneska měl.
***
V base zbyly ... jenom flašky.
Plné zuby ... mám té frašky.
O abstinenci ... kterou hlásá.
Květy kvetou ... jedna krása.
***
Jenže květináč ... když první spadnul.
A on se z okna ... po něm nahnul.
Letěl jen za ním ... a bez křídel.
Rozmyslet si to ... však spíše měl.
***
Na okně teď ... urna stojí.
***
Každý moudrý se již bojí.
Za oknem a za záclonkou .
Jen se líbat ... s cizí flaškou.
Ať neskončí ... vše ... opět fraškou.
PS:
Konec dobrý.
A
HOUPY HOU.
***
*