Kdo orá pole mé, pluh můj šetří.
Manželství klidné je, když se zpestří,
proto ti Josefe za zlé nemám,
že nevěnoval ses cizím ženám
a včera obšťastnil i tu mojí.
Naštval si mě ale, že ti stojí,
napodruhé a pak zase znova.
Informace ta je pro ní nová,
jelikož tvrdil jsem svojí ženě
to, že chlap může jen jednou denně.
Nebohý upachtěný oráč nevšiml si vůbec
že na cizím pracovišti
je vždy připraven můj tvrdý kůlec
17.03.2022 10:18:04 | Lesan-2