Anotace: ... záda mě dnes bolí !
*
***
Začínám se (z domu) ztrácet !
Nebude mi (ani) dvacet !
Na (dřevěném) koni ?
Utek jsem (již) loni !
*
Jó, ho, ho ... u nás to tak chodí .
*
Prvně skáču za (svou) milou !
Tři sestry s ní (ještě) žijou !
Všechny jsou (prý) panny ?
A tím je ... vše danný !
*
Jó, ho, ho ... u nás to tak chodí .
*
Skákal jsem ... až mě vzaly záda !
Jiná mě však ... měla ráda !
Koláčky makové ... pro mě peče ?
Vzrušení mi (s ní) neuteče !
*
Jó, ho, ho ... u nás to tak chodí .
*
Opět mě čeká (jiný) tanec !
Další doufá, že jsem samec !
Nezvládnu to ... každou noc !
Tři za sebou ... to je moc ?
*
Jó, ho, ho ... u nás to tak chodí.
*
Jedno vím ... jsem pitomec !
Ta čtvrtá, přišla nakonec !
Obklad na hlavu ... mi dát ?
Potom se mě ... začla ptát !
*
Jestli nekecám !!
*
Jó, ho, ho ... u nás to tak chodí.
*
HOUPY HOU
***
*
To je taková pirátská .) Johoho .)
24.03.2022 08:18:32 | Constantine
Těžký život máš:-))
23.03.2022 20:17:00 | Lexi
Pravdu díš ...
Sedím si v lese na pařezu ...
Určitě jsem pouhý zajíc ...
Co si brousil drápy na medvěda.
24.03.2022 07:02:49 | Fialový metal