Anotace: Vášní k trvalé sexualitě.
"*"
"***"
Došel jsem k poznání.
Že vrkání ... chutím nebrání.
Hned po snídani ... milování.
Nedělní pohádky v reálu.
A káva asi za hodinu.
Na rovinu !
Přišlo další řádění !
Ještě ani k obědu ... nás nic z postele nedostalo.
Kde se to vše ... najednou vzalo.
Nevím.
Oběd na vidličku.
Víno.
Vychlazenou ... lahvičku sebou.
Do peřin a vášeň další.
Copak někde straší ?
Že milování zdraží !
Jako vše ??
Je pátá a chuť !
Buď jak buď ... se probouzí.
Je to tou zimou venku.
A pod vousy a halenku.
Tolikrát ... svlečenou.
Se vkrádají další a další nápady.
Co v neděli již večer se bude dál dít.
Červená knihovna.
Kapitoly.
A po půlnocí se vše mění.
Jen na pondělí.
"***"
HOUPY HOU
"***"
"*"
Šetři síly metale, to počasí se má udržet. No vidíš, a jaký pěkný den :-)
09.04.2022 23:28:17 | Vivien
Trénink a dvacet deka kysaného zelí.
Zdraví utuží a rány na srdci ...
Prý z mládí rychle scelí.
Tedy doufám !!
Jen asi (u mě) ... díky zelí ?
10.04.2022 00:28:52 | Fialový metal
Tvoje červená knihovna je opravdu k červenání ;O)
04.04.2022 10:56:55 | Constantine
Nic není červenější ... než růže !
Ruměnec v tváři ... která září.
Když chlap slovíčky ... hradby boří.
A ženě láskou srdce hoří.
Jedné právě ... třeba teď ?
Ne?
Asi opět !
Kráčím sám ?
Tam kde svoje ... sídlo mám.
Ale večer ...
V krbu zatopím !
Co kdyby přiletěla z daleka.
Jednou ?
Za rok !
04.04.2022 14:17:23 | Fialový metal